Schimbari Gratuite de look la MakeUpFest, 25-26 Octombrie

make-up-artist (2)

Vrei un look diferit pentru toamna aceasta?  Poti face asta simplu! Vino sambata si duminica , 25-26 octombrie 2014, la MakeUpFest Palatul Copiilor Bucuresti  si beneficiaza GRATUIT de sfaturile si trucurile makeup artistilor de top.

La etajul 1 te vor astepta makeup artisti pregatiti sa iti ofere cea mai interesanta experienta – o transformare la care nu te asteptai doar in  Atelierul de Makeup! Machiajul poate fi utilizat in moduri incredibile iar tu poti sa fii beneficiara acestuia. Nu trebuie sa faci altceva decat sa vii la MakeUp Fest si sa profiti la maxim de sfaturile si produsele pe care makeup artistii ti le pun la dispozitie.

In plus poti lua parte la toate evenimentele care au loc pe scena Palatului Copiilor – nu trebuie sa ratezi prezentarea Tendintele in machiaj 2015 pe care o va face Alexandru Abagiu, make up artist official L’Oreal Paris si Machiajul de nunta a lui Stefano Anselmo, make up artist Italian de renume international.

make-up-artist (1)

Timp de doua zile te asteapta zeci de expozanti si o multime de evenimente la scena deschisa – de la 9.00 la 18.30 ai program exclusiv de machiaj in toate formele sale – concursuri, prezentari, masterclassuri, expozitie cu vanzare si multe alte surprize.

Doar la MakeUpFest, 25-26 octombrie, te asteapta cu reduceri si lansari de produse Sephora, Paese, Malu Wilz, Numeric Proof, Axelle, Inglot, Melkior, Dr Grandel si multi altii.