Unicul concurs de make-up pentru amatori si-a desemnat castigatorii

Sambata, 4 noiembrie, in cadrul Make-up Fest 2017, a avut loc cea de-a 4-a editie a concursului Show Your Talent Make-up Contest by Atelierele ILBAH.

POZA-5- show-your-talent-make-up-show-atelierele-ilbah.jpg (3)

Peste 20 de pasionate de machiaj s-au inscris in competitia care le-a pus la incercare talentul in arta machiajului. Participantele, desi nu au mai machiat niciodata o alta persoana, au fost puse in situatia de a se intrece in conditii reale de competitie la un nivel inalt. Pentru a participa la acest concurs, concurentii au trebuit sa indeplineasca o singura conditie: sa nu fie profesionisti.

Amatoarele de make-up au avut la dispozitie 80 de minute pentru a realiza un machiaj de seara potrivit unei domnisoare de onoare. Desi emotiile au atins cote maxime, concurentele au reusit sa duca la bun sfarsit proba oferita de organizatori.

model-show-your-talent-2017-make-up-web

Juriul a avut dificila misiune de a decide cine este cel mai talentat, insa dupa lungi dezbateri au fost desemnati cei 3 castigatori:

Locul 1: Laura Cristina, Curs Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH, in valoare de 3600 de lei

Locul 2: Vasile Ionela, Set pensule profesionale in valoare de 1000 de lei, oferite de Beauty One

Locul 3: Lungu Andreea Alexandra, Produse profesionale in valoare de 500 de lei, oferite de Beauty One  

Tinerele castigatoare, cu varsta curpinsa intre 22-25 de ani, sunt studente sau absolvente din Bucuresti. Laura este studenta la masterul din cadrul Facultatii de Administratie Publica la Scoala Natională de Studii Politice si Administrative, in timp ce Ionela si Andreea sunt absolvente ale Facultatii de Business si Turism, respectiv Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pe Laura, cautarea unei scoli de make-up a adus-o pe acest drum, iar pe Ionela si Andreea, experienta placuta traita la editia anterioara din cadrul evenimentului Make-up Fest 2016.

Juriul a fost format din Rialda Badea (trainer Make-up Atelierele ILBAH), Costel Vilcu (trainer Hairstyling Atelierele ILBAH), Vlad Iliescu (Director General Atelierele ILBAH) si Carmen Burci (Make-up & Hairstylist Beauty One). Ca de fiecare data, Bianca Ionita, a fost prezentatoarea evenimentului.

Despre organizatori: Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate si acreditate la nivel international in 3 domenii principale: Beauty, Design si Business. Din portofoliul de cursuri Beauty organizate de Atelierele ILBAH fac parte urmatoarele cursuri: Machiaj Profesional, Cosmetica, Masaj, Hairstylist (Coafor Stilist), Frizerie/ Barbering, Tunsoare, Manichiura Pedichiura, Unghii False, Extensii Gene, Colorimetrie etc.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul: www.ateliereleilbah.ro

2