Atelierele ILBAH la Make-up Fest 2015: 1-2 Noiembrie 2015!

cursuri-makeup-reducere-make-up-fest-2015-Atelierele-ILBAH-poza-principala-2

Atelierele ILBAH isi anunta prezenta in cadrul Make-up Fest 2015, ce se va desfasura in perioada 1-2 Noiembrie 2015 (Duminica si Luni), la Crystal Palace Ballrooms din BUCURESTI. In mod exceptional, Atelierele ILBAH, anunta ca va oferi celor care le vor vizita standul, vouchere de reducere substantiale pentru Cursul de Machiaj Profesional pe care il organizeaza! Numarul de vouchere este limitat.

“Asa cum deja v-am obisnuit, vom fi prezenti si in acest an la Make-up Fest, cu un stand tematic de exceptie si cu foarte multe surprize pentru vizitatori. Nu puteam sa lipsim nici de aceasta data de la cel mai important eveniment pentru industria de machiaj din Romania. Stim ca sunt foarte multi pasionati de make-up care ne urmaresc si asteapta cu nerabdare sa vada ce le-am mai pregatit si anul acesta. Pe ei, dorim sa ii anuntam ca le-am pregatit vouchere de reducere pentru cursul de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH. Voucherele se vor elibera doar pe parcursul celor 2 zile ale festivalului, in cadrul standului Atelierele ILBAH. Voucherele vor putea fi folosite pentru inscrierea la Cursul de Machiaj Profesional doar in perioada 1-15 Noiembrie .

De ce oferim aceste vouchere? Pentru ca Make-up Fest este un motiv de sarbatoare si se intampla odata pe an. Prin reducerile oferite in cele 2 zile de targ, expozantii prezenti la eveniment isi doresc sa promoveze makeup-ul romanesc si intreaga industria din jurul acestui domeniu!” ne spune Vlad Iliescu, General Manager Atelierele ILBAH.

Ce alte surprize va mai asteapta la Make-up Fest 2015

Anul acesta, doua foste cursante Atelierele ILBAH, absolvente ale http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/ vor concura in Finala Concursului International de Machiaj: THE NEW TALENT, ce va avea loc Duminica, 1 Noiembrie in cadrul Make-up Fest 2015. Bianca Florea si Anca Arghir s-au calificat in finala de duminica unde spera sa castige marele premiu. Concursul va incepe la ora 10:15 si se va termina la ora 13:00 cand va avea loc festivitatea de premiere.

Legat de standul Atelierele ILBAH, va putem spune ca acesta va fi amenajat tematic si cu siguranta va surprinde prin design-ul unic. Aici, o parte din cursantii de la atelierele de hairstyling si make-up, vor realiza transformari spectaculoase pentru vizitatorii standului. Va fi o foarte buna ocazie pentru cursanti sa isi demonstreze cunostintele si sa ia contact cu atmosfera evenimentelor de acest tip.

In cadrul Make-up Fest 2015 se vor organiza mai multe Master Classes de Make-up, unul dintre ele fiind sustinut chiar de Alexandru Abagiu, bun prieten al Atelierele ILBAH. Demonstratia sustinuta de Alexandru Abagiu va avea loc Luni, 2 Noiembrie, intre orele 11:00-14:00. La acest Master Class vor participa toti trainerii Atelierele ILBAH de la cursurile de machiaj profesional.

Informatii importante legate de Make-up Fest 2015

Locatie: Crystal Palace Ballrooms din BUCURESTI

Data desfasurarii: Duminica, 01 Noiembrie – Luni, 02 Noiembrie 2015

Program de vizitare: 10:00-19:00 

Pret bilet: 5 Lei 

Viziteaza standul Atelierele ILBAH de la Make-up Fest 2015 si descopera surprizele de aici!