6 trenduri make up pentru vara lui 2014

Zeii fashion au dictat – vara aceasta purtam culori puternice si ne bucuram la maxim de tot ceea ce spectrul makeup ne ofera. Asigura-te ca in makeup bag-ul tau se afla toate aceste produse pentru a oferi clientelor tale tot ceea ce isi doresc.

dolce-gabbana

1. Machiaj mov
Orhidee, liliac sau lavanda, toate sunt nuante de mov perfecte pentru a fi purtate acest sezon. Cea mai simpla versiune de a le incorpora in machiaj este sa accentuezi buzele cu o nuanta puternica precum cea oferita de Dolce and Gabbana. Nici versiunea fardului de pleoape nu este complicate atata vreme cat ai grija ca restul fetei sa ramana neutru, vrei ca movul sa fie cu adevarat vedeta machiajului tau.

rosu portocaliu
2. Buze portocalii
Daca si voi doreati o schimbare pentru vara aceasta cu siguranta aceasta a venit. In 2014 renuntam (cel putin theoretic) la buzele rosii pentru nuante mai aprinse precum cele din sfera portocaliului. Desigur puteti opta pentru tonuri mai mult sau mai putin tipatoate, alternand de la neon la coral. Important este sa pigmentati bine buzele inainte de aplicare pentru a va asigura ca acest tip de ruj rezista timp indelungat. Ce alegeti vara aceasta rosu sau portocaliu?

no make up
3. No make up Make up
In mod ironic cel mai important trend al sezonului primavera vara 2014 este cel al machiajului subtil sau no makeup cum il definesc americanii. Profita de acest trend subtil si ofera clientelor tale un machiaj delicat axat in primul rand pe ingrijirea tenului. Un ten impecabil si putin blush roz in obraji este tot ceea ce iti trebuie pentru a recrea acest look.

cara
4. Sprancene extreme
De cand a aparut Cara Delevingne pe catwalk-ul mondial toata lumea a inebunit cu sprancenele groase si rebele. Fie ca vei deveni o fana a lor sau nu, unele dintre clientele tale isi vor dori sa obtina acest look iar daca nu vor sa aiba in permanenta sprancene de acest tip, tu le poti crea cu ajutorul unui creion de sprancene si o tehnica simpla de aplicare.

trend marin
5. Ochi marini
Marea ne asteapta si nu doar la propriu. Trendul marin este destul de puternic anul acesta iar culorile din spectrul albastru au facut legea pe podiumurile saptamanii modei de la Paris. Opteaza si tu pentru pleoape accentuate in tonuri de belumarin si acquamarin, cu siguranta vei primi aprecieri pentru creatiile tale.

eyeliner alexa
6. Eyeliner deosebit
Ca eylinerul este un trend permanent nu este un secret pentru nimeni dar anul acesta trecem de la variantele deja cunoscute la o zona mai grafica. Conceptul sta la baza unui look deosebit iar daca in anii trecuti am mers mai mult in zona anilor 60 acum ne indeptam catre un look mai futurist. Alexa Chung este una dintre primele vedete care a incercat acest trend si noi credem ca este un exemplu perfect pentru inspiratie.