Despre Make up Fest

4-5 Noiembrie 2023

World Trade Center – Hotel Pullman, BUCURESTI

 

MAKE-UP FEST este un eveniment dedicat integral machiajului, conceput pentru a reuni profesioniștii din domeniu, dar care se adresează în egală măsură și marelui public al cărui interes a fost captat încă de la început.

Anul acesta festivalul se va desfășura în perioada 4-5 Noiembrie la Hotelul Pullman – World Trade Center (Piața Montreal 10, în proximitatea Romexpo).

Pe tot parcursul celor două zile, se pot descoperi numeroase aspecte ale acestei lumi a culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie.

Make-up artiști români vor împărtăși din propria lor experiență profesională pe scenă sau în cadrul masterclass-urilor, celor care își vor dori să participe cu scopul de a intra în posesia mai multor informații, sau celor care pentru prima oară vor să-și descopere latura creativă!

Make up Fest își deschide porțile sâmbată, 4 noiembrie și duminică, 5 noiembrie tuturor iubitorilor de FRUMOS, celor care iubesc CULOAREA și nu în ultimul rând, celor care iubesc VIAȚA!

Vă așteptăm cu drag!

 

INTRAREA ESTE LIBERA!

• FESTIVAL DE MACHIAJ
• EXPOZIȚIE DE MAKE-UP CU VÂNZARE
• MAKE-UP TALENT CONTEST, TEMA “CREATIVE MAKE-UP”
• MASTERCLASSES • WORKSHOP-URI