Despre Make up Fest

 

22-23 Octombrie 2022

World Trade Center – Hotel Pullman, BUCURESTI

 

MAKE-UP FEST aflat la cea de-a 10-a ediție este un eveniment dedicat integral machiajului, conceput pentru a reuni profesioniștii din domeniu, dar care se adresează în egală măsură și marelui public al cărui interes a fost captat încă de la început.

Anul acesta festivalul se va desfășura în perioada 22-23 Octombrie într-o nouă locație, și anume Hotelul Pullman – World Trade Center (Piața Montreal 10, în proximitatea Romexpo).

Pe tot parcursul celor două zile, se pot descoperi numeroase aspecte ale acestei lumi a culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie.

Make-up artiști români vor împărtăși din propria lor experiență profesională pe scenă sau în cadrul masterclass-urilor, celor care își vor dori să participe cu scopul de a intra în posesia mai multor informații, sau celor care pentru prima oară vor să-și descopere latura creativă!

Make up Fest și-a propus în acest an să găzduiască două competiții de machiaj, și anume, un concurs de machiaj prostetic „Creatures of the Univers” cu tema Out of this World, unde concurenții își pot descătușa fantezia și cel de-al doilea concurs „Makeup Talent Contest” cu tema Editorial makeup look. Acesta din urmă își dorește să fie o misiune în numele frumuseții, un scurt dar intens parcurs competițional, unde să triumfe profesionalismul, personalitatea și stilul. Juriul celor două competiții este unul de excepție, fiind alcătuit din personalități de renume din make up și nu numai: Alina Bedeleanu, Ivona Velicu și George Burcea pentru „Creatures of the Univers” și respectiv Paulina Buldumea, Antonia Rondelli, Laura Perian și Denis Radu pentru Makeup Talent Contest.

Așadar, nu sunt două simple competiții cu pensule, blush-uri și rujuri, ci două întâlniri care își propun, înainte de toate, să identifice și să cultive tinerele talente, visele și aspirațiile lor. În plus, se dorește celebrarea frumuseții contemporane și valorile sale de incluziune, diversitate și durabilitate, ca principii bine stabilite ale vremurilor noastre și nu doar tendințele din lumea frumuseții. Concurenții trebuie să poată declina look-urile alegând texturi, culori și produse.

Make up Fest își deschide porțile sâmbată, 22 octombrie și duminică, 23 octombrie tuturor iubitorilor de FRUMOS, celor care iubesc CULOAREA și nu în ultimul rând, celor care iubesc VIAȚA!

Vă așteptăm cu drag!

 

INTRAREA ESTE LIBERA!

• FESTIVAL DE MACHIAJ
• EXPOZIȚIE DE MAKE-UP CU VÂNZARE
• MAKE-UP TALENT CONTEST, TEMA “CREATIVE MAKE-UP”
• MASTERCLASSES • WORKSHOP-URI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *