Despre Make up Fest

 

03-04 NOIEMBRIE 2018

Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI

MAKE-UP FEST  este la cea de-a 6-a editie si este un eveniment  dedicat integral machiajului, conceput pentru a-i reuni pe profesionistii din domeniu dar si pentru a trezi interesul marelui public caruia ne vom adresa masiv incepand cu aceasta editie gratie unui plan de marketing bine definit.

Pe tot parscursul celor doua zile se pot descoperi numeroase aspecte ale acestei lumi a culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie.

Make-up artisti romani si straini vor impartasi din propria lor experienta profesionala celor care isi vor dori sa participe cu scopul de a intra in posesia mai multor informatii sau care celor  pentru prima oara vor sa isi descopere latura creativa!

MAKE-UP FEST este locul de intalnire al make-up artistilor profesionisti interesati de show-uri, make-up de film si teatru, efecte speciale etc. dar si al producatorilor si distribuitorilor de produse si accesorii de machiaj, shop-urilor si boutique-urilor de machiaj, precum şi al scolilor de profil.

Bilet intrare: 10 lei

• FESTIVAL DE MACHIAJ
• EXPOZIȚIE DE MAKE-UP CU VÂNZARE
• MAKE-UP TALENT SCHOOL, TEMA “CIRQUE DU SOLEIL”
• MASTERCLASSES • WORKSHOP-URI

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *