Produse si tratamente pentru sprancene

5

1. EYEBROW DESIGNER by MALU WILZ, cod 4385.xx
Datorită periuţei integrate, nuanţa aplicată cu ajutorul creionului pentru sprâncene poate fi definită într-un mod optim. Este rezistent şi uşor de aplicat datorită texturii sale omogene și cerurilor naturale (Candelilla Wax). Fără parfum.Variante de culori: nr.2 – Pearl Brown Winner; nr.4 – Dark Brown Experience; nr.5 – Grey Brown Favourite; nr.6 – Light Brown Model

 

2. EYEBROW GEL by MALU WILZ, cod 4738.xx
Gelul modelator pentru sprâncene este esenţial pentru obţinerea unui look perfect îngrijit și natural al sprâncenelor. Acestea sunt definite în mod optim cu ajutorul periei, putând fi conturate doar cu ajutorul gelului, cât şi în combinație cu un creion de sprâncene. Conține pantenol pentru un efect calmant. Fără parfum.Variante de culori: nr.4 – Irresistible Brown Chocolate, nr.9 – Transparent

Unic distribuitor în România: S.C. MALU WILZ BEAUTY RO S.R.L.
Pitești, Calea Craiovei, Nr.152, Bl.TG1, Sc.B, Ap. 4,
Tel/Fax.: 0248/214.805; 0743.182.366; 0726.755.402 Email: malu.wilz@yahoo.com;www.maluwilz.ro
Online shop: www.maluwilzromania.com

3

3. Eyebrow Kit, Make-up Designory

5 Produse esențiale cu ajutorul cărora vei obține un aspect îngrijit al sprâncenelor. Combinând gelul fixator cu fardul Taupe vei crea și o mascara într-o nuanță foarte naturală.

Preţ salon: 243,00 lei
www.mudshop.ro

4. Eyebrow Fix (PH0638), Make-up Studio
Gel transparent pentru stilizarea și fixarea sprâncenelor. Pentru un aspect mai definit, colorează-le înainte cu fard sau creion de sprâncene. Poate fi folosit și pe gene, ca mascara transparent.
Preţ salon: 29,84 lei
www.make-up-studio.ro

5. Brow Definer Pencil (PH0669), Make-up Studio
Creion automat pentru sprâncene, rezistent la apă. Pentru persistență îndelungată și pentru un aspect mai ordonat al firelor de păr, se aplică la final fixatorul Eyebrow Fix. Este prevăzut cu ascuțitoare.
Preţ salon: 21,20 lei
www.make-up-studio.ro

6. Kit de Sprâncene NYX Eyebrow Kit with Stencils
Obține sprâncenele perfecte la tine acasă! NYX Eyebrow Kit with Stencils este trusa ideală pentru întreținerea și definirea lor cu ajutorul celor 4 nuanțe de fard mat, o pensulă în unghi, o pensulă periuță/pieptăn, 3 șabloane, oglindă.
Preţ: 70 lei
www.makeup-shop.ro


7. RefectoCil
Vopsea profesională pentru gene și sprâncene, care accentuează privirea timp de până la 6 săptămâni. Genele sunt mai lungi, mai groase și au o culoare mai intensă. Sprâncenele sunt definite și încadrează perfect fața. Vopseaua RefectoCil este rezistentă la apă și nu se întinde.
Cosmopolitan Trading S.R.L.
www.cosmogroup.ro
8. Melkior – Pieptăn – Perie pentru gene şi sprâncene
Noul Pieptăn – Perie pentru gene şi sprâncene de la MELKIOR este un produs de calitate profesională care nu trebuie să lipsească din trusa de make-up. Este realizat din păr de porc.
Preţ 25 lei
www.melkior.ro