Spune-mi ce școala alegi, ca să îți spun ce fel de profesionist ești!

65312

 

 

 

 

 

 

 

Dacă te-ai hotărât să urmezi un curs de formare profesională, alegerea școlii este un pas foarte important. Ești asaltat de reclame și oferte, promovarea e la tot pasul. Dintr-o așa diversitate, cum știi că ai găsit școala potrivită și, mai ales, trainerul care să îți furnizeze informațiile de care ai nevoie, pe care să le îmbini cu abilitățile tale și să devii un profesionist în domeniul care te pasionează?
O astfel de școală unde exista profesioniști ce dau dovadă de implicare, susținere și dărurire, este… Atelierele ILBAH; un concept modern pe piața furnizorilor de servicii în domeniul formării profesionale din România, autorizată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin ANC pentru organizarea de cursuri de calificare, inițiere și perfecționare. Ți se pune la dispoziție o paletă diversă de cursuri, ce te pregătesc pentru meserii precum: Make-up Artist, Hair Stylist, Nail Artist, Cosmetician, Designer Interior, Designer Vestimentar și multe altele. De ce Atelierele ILBAH? După terminarea cursurilor, nu rămâi un absolvent oarecare. Special pentru tine, se organizează diverse workshop-uri și concursuri care să te ajute să dobândești experiență practică și să te faci remarcat în domeniul care te pasionează.

Un astfel de eveniment organizat de Atelierele ILBAH în București a avut rolul de a-i pune pe cursanți în situația participării la un concurs de HAIR STYLING. Participanții s-au pregătit intens pentru concurs împreună cu Nicoleta Mirea și Alexandru Barbulescu, traineri Atelierele ILBAH. Tema concursului a constat în alegerea unui personaj și în reproducerea trăsăturilor acestuia, până la cel mai mic detaliu, din perspectivă hair-style și make-up.
Juriul a acordat premii celor care s-au încadrat cel mai bine în tema aleasă, astfel: Premiul I – Simion Cristina Georgiana, Premiul II – Cracea Diana Florentina, Premiul III – Constantin Ramona, Mențiunea I – Nicoara Andreea, Mențiunea II – Nitoi Alina Laura. Premiile I, II si III, inclusiv Mențiunile au constat în participări gratuite la seminarii și în practică în saloane și școli de prestigiu.