INVITAȚIE BEAUTY DAYS SATU MARE 2015

beaty days

Cea de-a treia editie evenimentului Beauty Days organizat in colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare va avea loc în perioada 17-22 noiembrie.

In cadrul evenimentului vor avea loc numeroase seminarii de coafura si machiaj sustinute de cele mai prestigioase firme din domeniu academii, scoli si organizati

Scopul principal al evenimentului este ridicarea nivelului de cunoștințe al coaforilor si specialistilor in machiaj din regiune, prin organizarea anuala a acestor seminarii in domeniul estetic, facilitand intalniri intre firmele producatoare din domeniu, academii, scoli si organizatii care aduc cu ele specialisti recunoscuti in tara si peste hotare si cei ce utilizeaza produsele in saloanele de coafura si machiaj.

Motivul acestei initiative este faptul ca in anii anteriori doar un numar foarte mic de profesionisti in aceste domenii din regiune au putut ajunge in strainatate sau la Bucuresti pentru seminarii sau prezentari din cauza distantelor mari si a bugetelor ridicate. Acesta este motivul pentru care am hotarat ca in regiunea N-V a tarii sa aducem coafori, machiori si cosmeticieni ce doresc sa se dezvolte pe plan professional, sa isi imbogateasca cunostintele in domeniu, iar fimele, academiile, scolile si organizatiile participante astfel, sa aiba ocazia sa isi prezinte cele mai noi colectii, cele mai noi produse, cele mai noi tehnici etc.

Mentionam ca acest eveniment nu se doreste a fi un targ de beauty ci un centru de seminarii anuale, unde se prezinta noutatile ce urmeaza a fi scoase pe piata, unde profesionistii se adreseaza profesionistilor.

Spre bucuria noastra acest proiect sustinut de Primaria Municipiului Satu Mare, care ne asigura suport pentru o locatie corespunzatoare acestui eveniment si tehnica necesara derularii evenimentului in cele mai bune conditii la cel mai inalt nivel.

In anul 2014 la seminariile de coafura au fost prezenti 120 coafori din 4 judete, 23 specialisti din care 3 din Satu Mare si 20 din mai multe judete din tara, 40 de modele au facut ca orasul sa devina un pol regional al esteticului.

In anul 2015 ne asteptam la o prezenta mai mare, de pana la 250 de participant, in cele 2 zile rezervate exclusive ingrijirii parului (20-21 noiembrie) si o zi seminariilor de machiaj (19 noiembrie).

 

Alte detalii despre Beauty Days le găsiți pe facebook…
https://www.facebook.com/beautydayssatumare

Persoană de contact
Eva Czikai 0742 266 199