Prima conferinta Imagine si PR in industria Beauty la Make-up Fest 2016

afis-conferinta-beauty-pr-makeup-fest-2016-m

In premiera la Make-up Fest 2016, Ines Turturica, om de PR cu peste 15 ani de experienta in Media si Relatii Publice si trainer Atelierele ILBAH, va sustine Conferinta Imagine si PR in industria Beauty.

Conferinta, care va dura 2 ore, va aborda teme de interes pentru toti cei care activeaza in industria Beauty: de la make-up artisti sau hairstylisti la antreprenori din domeniul infrumusetarii. Cu totii stim cat de greu este in prezent sa te diferentiezi de competitie, piata brandurilor de frumusete fiind in continua crestere, in fiecare zi un nou beauty brand apare undeva in lume.

Nevoia unei strategii de PR, a unui plan de comunicare online si offline, este mai acuta decat oricand. Daca vrei sa inveti cum sa comunici mai eficient, atat cu clientii brandului tau, cat si cu presa, daca iti doresti sa inveti cum sa gestionezi o situatie de criza sau cum sa organizezi un eveniment de lansare, atunci nu trebuie sa lipsesti de la conferinta Imagine si PR in industria Beauty!

Conferinta va avea loc sambata 5 noiembrie, orele 10:00 – 12:00 in cadrul evenimentului Make-up Fest 2016, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Participarea este GRATUITA si se face completand Formularul de Participare disponibil online accesand pagina dedicata.

Locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii, puteti contacta organizatorii la adresa pr@ateliereleilbah.ro

Make-up Fest este primul eveniment din Romania dedicat exclusiv machiajului, locul ce reuneste an de an cele mai importante nume din industrie. Make-up artisti consacrati si branduri de renume vin si anul acesta la cea de a IVa editie a Make-up Fest ce va avea loc in weekendul 5 – 6 noiembrie 2016.