Andra Cosmetics prezenti la Make-Up Fest 2017

Andra Cosmetics

 

Avand in spate know how-ul unui make-up artist si pasiunea pentru beauty, in anul 2010, Andra Manatoru am pus bazele companiei Andra Cosmetics, un shop online care a strans in portofoliul sau Top 10 branduri de make-up, distribuind produse precum: Shadow Shields, Bdellium tools, Konjac sponge, Eve Pearl, Skindinavia, The Original Beautyblender.
Andra Cosmetics vine in ajutorul make-up artistilor fiind unic distribuitor in Romania al produselor precum: Glamcor hand pallete si Beautyblender.Urmarind necesitatile pietii, in anul 2014 a devenit una dintre cele mai importante companii producatoare a unei linii de gene false: Andra’s wink-gene banda si One by One- gene individuale. Iar in 2015 a lansat Facechart Pro, un facechart cu hartie speciala care reproduce in mare proportie textura pielii.
Cel mai mare achievement al companiei este producerea genelor false, oferind o gama larga de produse, pentru toate tipurile de ochi si texturi de fire de par. Personalizat pe toate nevoile femeilor: ochi mai migdalati, privire mai patrunzatoare, gene mai lungi, gene mai dese, colturi mai lungi, migdalare naturala, efect dramatic.
Andra Cosmetics este prietena make-up artistilor. Oferind acestora un kit basic de ajutor pentru rezultate spectaculoase.

Contact:

Andra Cosmetics

0769 233 268

contact@andracosmetics.ro   comenzi@andracosmetics.ro     pr@andracosmetics.ro