Make-up Fest 2017

Evenimentul sezonului în materie de frumusețe, MAKE-UP FEST 2017 a avut loc  la Crystal Palace Ballrooms din București. Cea de-a cincea ediție a consacratului eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor a cunoscut un mare succes. Evenimentul a fost conceput pentru a reuni specialiștii din domeniul beauty, dar și pentru a trezi interesul marelui public printr-un adevărat festival de machiaj. Expoziția de make-up cu vânzare și-a încântat vizitatorii cu două zile de informații utile, dar și cu foarte multe surprize.

MAKE-UP FEST 2017 s-a dovedit a fi locul ideal de întâlnire pentru toți specialiștii din acest domeniu. Interesați și încântați de toate momentele evenimentului au fost atât make-up artisti profesioniști, cât și producători și distribuitori de produse și accesorii de machiaj. Make-up artisti de renume local și internațional au împărtășit secretele profesionale cu toți participanții. Astfel, aceștia au avut acces la cele mai noi și utile informații din domeniu și au descoperit noi aspecte creative ale profesiei lor.

Dedicat profesioniștilor de succes și specialiștilor în devenire, evenimentul a impresionat la cea de-a cincea ediție, păstrând rețeta de succes: respect pentru specialiști, participanți și public. Pentru a onora interesul tot mai mare de care s-a bucurat, MAKE-UP FEST 2017 a inclus demonstrații de machiaj, Competiția Națională „Make-Up Talent” (pentru profesioniști), Competiția „Show Your Talent” by Atelierele ILBAH (interzisă profesioniștilor). Iar la capitolul master classes, invitați celebri și-au împărtășit secretele profesionale, spre deliciul publicului: Alexandru Abagiu, Renata Abdullaeva, Oxana Novacovici, Timea Pozdrasky.

2017.1

2017.2