Seminar by Oxana Novacovici – Totul despre promovare, profit si clienti in industria beauty

OXANA_NOVACOVICI

Workshop-ul atinge cele mai importante aspecte pe orice specialist trebuie să se concentreze pentru a avea impact, succes și rezultate în industria beauty.

Dacă lucrezi în industria beauty s-ar putea să te fi confruntat cu una sau mai multe din următoarele situații:

  • ai terminat un curs de formare și nu reușești să pornești activitatea din lipsa unui număr suficient de clienți, și, în plus, nu știi cum să îi atragi
  • te găsești în situația în care nu ai suficienți bani de investit în produse calitative
  • nu știi cum să te promovezi și concurența în domeniul tău deja este mare
  • încă nu ai reușit să îți găsești nișa și identitatea în care ai putea să te remarci cel mai mult și unde ai cea mai mare pasiune
  • te trezești îngrozit(ă) de relaționarea cu clienții dificili și nu ai experiență multă în psihologia clientului
  • ți-e teamă să majorezi prețurile pentru că s-ar putea să pierzi clienți și nu îți permiți asta
  • investești mult în educația ta, însă observi că alții cu mai puține formări au mai mulți clienți și vizibilitate, din cauza unui marketing agresiv
  • simți efectele concurenței și nu înțelegi cum vei putea să îi faci față, iar asta te descurajează

Dacă te-ai regăsit în una sau mai multe dintre situațiile de mai sus, vreau să îți spun că în cei 7 ani de activitate am trecut de mai multe ori prin fiecare dintre ele și pot azi să îți ofer un seminar în cadrul căruia voi împărtăși cu tine soluții pentru fiecare din problemele de mai sus.

Îți voi împărtăși toate secretele succesului în propriul meu business și mai jos îți enumăr câteva dintre lucrurile pe care le vei putea învăța:

  • care sunt tipologiile de clienți dificili (indecis/pretențios/cere imposibilul) și cum poți să îi gestionezi în favoarea ta
  • cum să te asiguri că ai clienți în orice moment al anului, indiferent de sezon
  • cum să folosești rețelele sociale pentru impact maxim, cu investiții mici
  • cum să îți mărești baza de clienți și profitabilitatea de 2-3 ori
  • cum să îți construiești o strategie de afacere pentru toate sezoanele anului
  • cum să construiești relații durabile cu partenerii, clienții, precum și cu propria ta echipă, pentru impact maxim

Pentru cine e acest seminar?

Acest seminar este pentru tine, dacă te regăsești într-una din următoarele categorii:

  • makeup artist
  • hairstylist
  • cosmeticiană
  • nail – artist
  • dermomicropigmentist
  • lash-stylist
  • specialist tatuaj permanent
  • maseor

E important sa participi la acest seminar daca :

* Lucrezi de mult timp în industria frumuseții, dar simți că progresezi foarte lent și nu observi o creștere în carieră sau o majorare substanțială a profitului.

* Încerci să revii în domeniul profesional după o pauză – concediu maternal.

* Lucrezi în industria beauty de mult timp, dar practici mai mult pe prietene și cunoștințe.

* Visezi să transformi pasiunea pentru o activitate din sfera frumuseții într-o afacere profitabilă și să ai șansa de a ieși din rutina jobului actual de birou.

* Recent ai intrat în industria beauty, ai mai puțin de 10 luni la activ.

Data, ora și locația evenimentului

5 noiembrie 2017 – Makeup Fest

Crystall Palace Ballrooms, ora 16.00, Sala Roma

Cine sunt eu?

Numele meu este Oxana Novacovici și acum 7 ani am plecat din Republica Moldova în Timișoara pentru a-mi urma cele 2 mari iubiri: machiajele și pe actualul meu soț, Pera Novacovici – psiholog și autor în domeniul dezvoltării personale.

Mi-am descoperit vocația în domeniul frumuseții și de atunci nu mă pot opri din învățat, muncit și progresat. Sunt putin workoholică, dar în același timp învăț să mă relaxez tot mai bine și să trăiesc viața din plin, cât mai mult ancorată în clipa prezentă. Îmi doresc să transmit acest mesaj cât mai multor oameni: munca multă și rezultatele nu exclud o viață trăită intens, în care să te bucuri de timpul de calitate petrecut cu familia, de sport, sănătate și de dezvoltarea ta personală și spirituală.

Când m-am mutat în Timișoara, am început afacerea de la 0, având doar încurajările soțului meu și fără alte avantaje, resurse, dar și cu foarte puține cunoștințe.

Acum, că ne-am cunoscut un mai bine, hai să îți spun și câteva din lucrurile pe care le-am făcut în acești 6 ani în materie de machiaj, dar și ca business.

Am creat brandul Lecții de machiaj și am devenit fondatoarea Școlii de machiaj Atelier Paris, şi în acelaşi timp, reprezentant oficial al brandului Atelier Paris, Nastelle, Mehron, în zona de vest a ţării.

Sunt Distribuitor oficial al brandulurilor Cascade of Colors, Lacordi în România.

Am o experiență în vânzări și marketing de peste 14 ani – încă de la 17 ani am început să activez în domeniul makeup ca reprezentant Avon, apoi coordonator, ca într-un an și jumătate să devin senior coordonator și membru de aur al clubului Nova. Experiența acumulată am folosit-o și la construirea business-ului propriu, de la 0, în Timișoara.

Am urmat cursuri de perfecționare și școli de makeup din Ucraina, Rusia, Austria, Anglia și perfecționări cu traineri internaționali din SUA, Anglia, Austria, Germania, Belarus.

Sunt trainer pentru cursuri de perfecționare – cursuri de specializare în aerografie.

Sunt dezvoltator al rețelei de școli și puncte de reprezentanță Atelier Paris în 8 orașe din țară (Arad, Oradea, Sebeș, Baia Mare, Timișoara, Satu Mare, Craiova, Cluj).

Sunt partener al Academiei internaționale de bodypainting WBA și al Congresului internațional al Stiliștilor.

Sunt autor al articolelor de specialitate pentru importante reviste de beauty din România, Ungaria, Serbia și de pe blogul online Lecții de machiaj.

De nenumărate ori am fost membră a juriilor pentru concursuri de makeup din Ungaria și România.

Am urmat cursuri de formare în tehnici NLP, Copywriting, Coaching și Digital Marketing, care au contribuit la îmbunătățirea relaționării cu clienții și în dezvoltarea abilităților de vânzare și promovare.
Cum te înscrii la eveniment

Nr. de telefon – 0730 437 437 sau pe pagina www.facebook.com/lectiidemachiaj

Detalii plată/avans/cont

Costul este de 180 de ron și plata se face prin transfer bancar în contul GingerDi &CO SRL-D: RO53INGB0000999905097210 cu mențiunea „plată seminar Make Up Fest 5 noiembrie”.

*Daca te inscrii si la workshop-ul sustinut de Renata Abdullaeva – Machiaj de seara Glam cu transformare in Machiaj Fashion, care va avea loc Sambata, 4 Noiembrie tot in cadrul Make-up Fest costul pentru ambele seminarii va fi de 310 ron.