Seminar NEYES BROWS – arta de stilizare a sprâncenelor

Seminar NEYES Brows România – arta de stilizare a sprâncenelor

Află cele mai noi tendinţe din domeniul stilizării de sprâncene, diferenţiază-te printr-un serviciu unic şi inovativ, fii printre primii care promovează o nouă lume a sprâncenelor naturale.

Data: Sâmbătă 4 Noiembrie între orele 14.00-16.00.
Locatia: MakeUp FestCrystal Palace Ballrooms Events in Bucharest – sala ROMA

Stilizarea sprâncenelor a devenit o artă. Scoaterea în evidenţă a frumuseţii naturale, a propriei personalităţi oferă fiecărei femeie încredere în sine. Conceptul brand-ului este de a crea fiecărei femei sprâncene unice în funcţie de personalitate, stil, tendinţă. Este necesar ca toate formele de sprâncene să fie modelate în conformitate cu morfologia feței, pentru a lumina privirea, a modela arcada și chiar de ce nu, a șterge câțiva ani buni de pe chip.
Pe lângă folosirea produselor speciale NEYES Brows, vom prezenta și deosebita combinație a diferitelor tehnici care va face posibilă stilizarea perfectă a sprâncenelor: tehnica pensării cu ceară, cu ață și pensetă. De la consiliere, vopsire în funcție de culoarea părului și a tenului, design, conturare și corecție până la realizarea unei măști șablon personlizată pentru sprâncene, toți acești pași și mulți alții se regăsesc în cadrul seminarului de stilizare sprâncene Neyes Brows.

Cunoştinţe, calitate, siguranţă. Investeşte în tine pentru a deveni reprezentantul unui serviciu inovator şi incomparabil!

Neyes Brows®
www.neyes.ro
Tel: 0720-896-892
E-mail: info@neyes.ro

Taxă participare: achiziționarea unui voucher de 150 RON (în cadrul seminarului veți puteți achiziționa produse de valoarea voucher-ului)

xtreme