De sase ani, povestea MakeUp Fest continua…

Make-up Fest 2018 este un eveniment unde, de șase ani, celebrăm frumusețea prin arta machiajului. Ca și în anii trecuți, și anul acesta au fost alături de noi mulți specialiști din domeniu, producătorii și distribuitorii de produse de machiaj, pasionații de domeniu și vizitatorii, care au dorit să afle cât mai multe noutăți și să achiziționeze produse la prețuri speciale. Atmosfera a fost una de sărbătoare, vizitatorii au avut parte de două zile fascinante, în care au avut ocazia să participe la seminariile pregătite, la prezentările și momentele de la scena special amenajată, la demonstrațiile de la standuri și la testări de produse. Printre cei care au susținut seminarii a fost Hagai Avdar – un cunoscut make-up artist din Israel, Alexandru Abagiu – makeup artist care deja nu mai are nevoie de prezentare în România, Oxana și Pera Novacovici.
Profesioniștii și expozanții, alături de vizitatori au făcut ca Make-up Fest să aibă toate ingredientele de care are nevoie un festival care celebrează frumusețea.

 

 

MAKEUP TALENT SCHOOL

Anul acesta, Make-up Fest a provocat școlile de profil prin găzduirea primei competiții – Make-up Talent School, competiție unde fiecare școală a avut posibilitatea să prezinte un machiaj realizat de către cel mai talentat dintre cei care le-au trecut pragul în ultimele 12 luni. Tema competiției a fost Cirque du Soleil – machiaj inspirat din lumea magică a circului. Prezentările machiajelor au captat atenția prin culori vibrante, stil, abilități artistice, toate însoțite de muzică deosebită. Juriul, compus din Maria Andrei, Geanina Ilieș, Alina Bedeleanu și Dana Matei nu a avut deloc o muncă ușoară, iar după lungi dezbateri a decis ca primul trofeu Make-up Talent School 2018, sponsorizat de AMA Pigments, Cupio, Beauty One cu Paese și Sole cu Bodypgraphy, să meargă la Anca Nicoleta Popa, care a reprezentat Mirela Vescan Make-up Academy.
Locul 2, sponsorizat de AMA Pigment și Sole cu Bodypgraphy a fost câștigat de Ianculescu Andreea,
care a reprezentat Atelierele Ilbah.
Locul 3 sponsorizat de AMA Pigments și Sole cu Bodypgraphy, i-a revenit Denisei Pană, reprezentantă
a Academiei VOK by Andra Avram.

Pe lângă primele trei locuri au fost și premii speciale, oferite de sponsori: Anca Nicoleta Popa, reprezentanta Mirela Vescan Make-up Academy a câștigat două premii speciale oferite de Complete Beauty și Golden Rose.
Iuliana Luparu de la Academia Giulia Galați a câștigat premiul special oferit de Complete Beauty.
Un alt premiu special, oferit de Foreverlash a mers la Andreea Ianculescu de la Atelierele Ilbah.
Iar premiul de popularitate, a fost oferit de Malu WILZ Georgetei Petruța Pirău de la Academia Emilia Ungureanu.