Program MakeUp Fest 2018

Make-up Fest este un evenimeniment dedicat integral machiajului și este la a șasea ediție. Evenimentul se va desfășura Sâmbătă, 3 noiembrie și Duminică, 4 Noiembrie 2018 și va avea loc la Crystal Palace Ballrooms București, iar noutatea acestei ediții este organizarea primei competiții între școlile de profil – Make-up Talent School 2018. Tema competiției este Cirque du Soleil, iar din juriu vor face parte Maria Andrei, Alina Bedeleanu și Geanina Ilieș.

Festivalul găzduiește make-up artiști din România și din străinătate, care vor împărtăși din propria experiență profesională participanților, prin numeroase workshop-uri, demonstrații și prezentări de produse susținute de specialiștii din domeniu, pe scena special amenajată. Astfel, toți vizitatorii vor intra în posesia informațiilor și noutăților din domeniu sau vor putea să își descopere latura creativă.

De asemenea, la Make-up Fest se vor întâlni artiștii și profesioniștii interesați de show-uri, make-up de film și teatru, efecte speciale, body painting etc. și vor fi prezenți producători și distribuitori de produse și accesorii de machiaj, shop-uri și boutique-uri de machiaj, precum și școli de profil.

Programul  activitatilor il puteti vedea mai jos: