Produsele multifuncționale – BB CREAM și CC CREAM

Tuturor ne plac produsele de machiaj. Diversitatea acestora este foarte mare și, practic, astăzi există pe piață câte un produs cosmetic pentru fiecare. Producătorii de cosmetice s-au străduit ca orice ți-ai dori, orice ai căuta și indiferent ce culoare îți place, să poți găsi produsul perfect în gamele brandurilor preferate.

Uneori nu este ușor să găsești produsul potrivit ție și trebuie să testezi mai multe variante până să găsești exact pe cel care ți se potrivește.

Printre cele mai dorite produse sunt cele cu funcții multiple precum BB Cream-urile și CC Cream-urile. Ambele sunt produse multifuncționale care combină beneficiile unei creme hidratante cu un produs de make-up și îți permit să sari etape în realizarea rapidă a unui machiaj. Scutești timp și efort în realizarea machiajului, dar te bucuri de beneficii multiple, pentru care în mod normal ai nevoie de mai multe produse.

BB Cream

Un BB Cream este, de fapt, un balsam de frumusețe, beauty balm, un produs care îngrijește pielea și o protejează, dar care are și rol de make-up ușor. Ideal să realizezi într-o singură mișcare îngrijirea de bază a pielii, aplicarea primerului și un machiaj ușor fără aspect de încărcat.

BB Cream este produsul care îți hidratează pielea, o hrănește și îi oferă protecție solară, având, de obicei și factor de protecție în compoziție. Ca și alte creme de calitate, diferite tipuri de BB Cream-uri au ingrediente cu efecte diferite, de la ingrediente care stimulează regenerarea țesuturilor cu acțiune anti-rid, la ingrediente cu acțiune antiacneică sau ingrediente cu efect de depigmentare a petelor cutanate.

BB Cream îndeplinește și rolul de primer, netezește tenul, pe care îl pregătește pentru aplicarea machiajului și, odată aplicat, îl și fixează. Ai mai scăpat astfel de un pas în procedura de machiere.

O altă funcție pe care o îndeplinește BB Cream-ul este cea de fond de ten, oferind putere de acoperire a imperfecțiunilor pielii. BB Cream-urile, în ceea ce privește puterea de acoperire, variază de la sheer, la medii, la full coverage. Cu alte cuvinte este produsul ideal pentru a acoperi cearcănele, zonele roșii, coșurile și zonele depigmentate.

Pentru un efect anti-îmbătrânire și o strălucire cu aspect natural, un produs BB Cream este exact ceea ce cauți.

CC Cream

Acestea vin cu o putere și mai mare de acoperire, având rol de corecție a culorii. CC Cream vine de la Correct and Conceal. Acestea au o și mai bună capacitate de corecție a imperfecțiunilor tenului și a culorii. Pentru tenurile grase, pentru roșeață și pentru tenul cu imperfecțiuni un produs CC Cream este alegerea potrivită.