„Vreau un machiaj deosebit!”

La orice eveniment ar participa, doamnele și domnișoarele își doresc să fie cele mai frumoase, cele mai apreciate și să se simtă bine cu look-ul lor. De aceea, ele își aleg rochii superbe, pantofi asortați, merg la coafor pentru a avea parte de coafura mult dorită, dar și la makeup profesional pentru că, după cum bine știm, nimic nu se compară cu „mâna” unui profesionist.

Machiajul face minuni și nimeni nu mai poate contrazice acest lucru. Micile defecte pot fi estompate, corectate sau chiar eliminate de pe chipul clientei. Ochii albaștri pot deveni și mai frumoși cu ajutorul cromaticii diferite, buzele pline și frumos conturate pot fi și mai bine evidențiate cu ajutorul tehnicilor și produselor potrivite.

După cum bine știți și voi, makeup artiștii, de obicei vorbim despre două mari categorii de cliente: cele care își doresc un machiaj natural, simplu, cu nuanțe cât mai neutre – maro, nude, nicidecum negru, și cele care vor un machiaj deosebit. Acestea din urmă își doresc să fie în centrul atenției, sau pur și simplu personalitatea lor este extrem de vie, de colorată și de veselă – deci lucrurile simple nu sunt pentru ele.

Așadar, v-am pregătit câteva idei prin care puteți obține acel „machiaj deosebit” pe care și-l doresc clientele voatre:

Pistrui falși – Pistruii sunt extrem de populari în această perioadă și, după cum bine știm, nu multe femei îi au – cel puțin nu atât de accentuați. Există numeroase produse speciale pentru crearea pistruilor falși – clienta va atrage toate privirile când va apărea cu pistruii cu care cunoscuții nu au văzut-o niciodată.

Perle & cristale – Aplicarea acestor elemente minuscule, dar de impact, pot transforma orice machiaj simplu într-unul deosebit. Puteți aplica elemente colorate, de diferite dimensiuni și în diferite zone ale feței, nu doar la ochi.

 

Eyeliner grafic – Eyelinerul grafic este o adevărată operă de artă. Ce-i drept, realizarea unui astfel de machiaj nu este tocmai simplă, însă rezultatul merită tot efortul vostru. Puteți încerca nuanțe diferite de tuș și țineți cont – eyelinerul alb creează un efect incredibil.

 

Focus pe buze – Buzele sunt, bineînțeles, un simbol al senzualității, iar accentuarea lor cu o nuanță puternică precum roșu, grena sau maro închis va oferi întotdeauna un aspect interesant clientei. Peste toate aceste nuanțe, adăugați un gloss – impactul asupra privitorilor va fi și mai mare.

Accesorii – Cristalele și perlele nu sunt singurele bijuterii pe care le puteți aplica pe chipul clientei. Există numeroase alte invenții de care poate că nici nu am auzit. La o simplă căutare pe Internet veți găsi zeci de astfel de produse – îmbogățiți-vă stocul pentru a vă surprinde clientele.

Decolteu strălucitor – Acest trend probabil că va persista mult timp de acum înainte. Decolteul strălucitor oferă o continuitate a machiajului feței, face pielea să radieze și oferă purtătoarei un full glam de invidiat. Se potrivește oricui, mai ales clientelor cu rochii decoltate, cu umerii la vedere.

Fără sprâncene – Poate că sună nebunesc, însă acesta este trendul actual. Multe dintre domnișoare și-au decolorat deja sprâncenele și reușesc astfel să ofere mai multă atenție către zona ochilor sau a buzelor. Dacă aveți cliente care își doresc un astfel de look, puteți sa acoperiți sprâncenele cu concealer și pudră.

Sclipici pe buze – Unui machiaj simplu al ochilor i se potrivesc de minune niște buze interesante. Dacă o culoare aprinsă este prea puțin pentru clientele voastre, puteți oricând să apelați la aplicarea glitterului peste ruj. Este necesar să folosiți un lipici special pentru sclipici.

Culori puternice – Culorile puternice nu vor da greș niciodată atunci când vine vorba despre un look deosebit. Totuși, nuanța ochilor trebuie neapărat să se potrivească cu vestimentația clientei (dacă nu vorbim despre o ținută neagră) sau să aibă o nuanță complementară cu aceasta.

Stickere de lifting – Știați că puteți schimba complet aspectul unei cliente cu aceste stickere de lifting? Dacă le utilizați pe persoane cu o formă descendentă a sprâncenelor, cu pleoapa căzută sau cu pielea în general lăsată, schimbarea va fi uimitoare, iar machiajul va fi cu totul deosebit.

Picturi pe pleoape – Pentru că sunteți adevărați artiști, știm că aveți talentul de a realiza picturi în miniatură. Un astfel de machiaj va atrage numeroase complimenta și cu siguranță nu va trece neobservat. Este ideal pentru clientele care vor ceva deosebit.