Aceleași machiaje, dar totuși altele

Pentru un make-up artist toamna este o muză minunată, asta pentru că vine întotdeauna cu o bogăție de culori și cu trenduri noi. Am căutat și noi un strop de inspirație și am găsit patru machiaje în trend care ar putea fi exact ceea ce căutam pentru următoarea ocazie. Ne-am hotărât să vă povestim despre ele, mai jos.

Primul machiaj despre care vrem să vă povestim îmbină culorile toamnei, mai precis tonurile de arămiu, cu machiajul smokey eyes. Transformați un smokey eyes într-un machiaj mai blând și mai puțin dramatic, un pic mai romantic, împrumutând nuanțele de stacojiu direct din paleta de culori a frunzelor de toamnă. Alegeți un fard de ochi în nuanța preferată de roșu închis (căutați nuanțe precum crimson sau cranberry) și amestecați-o cu nuanțe de arămiu și auriu. Aplicați nuanța cea mai închisă pe jumătatea exterioară a pleoapei până la pliul ochiului, apoi cu o pensulă de umbră întindeți-o peste restul pleoapei cu o mișcare du-te-vino stânga-dreapta dintr-un colț în altul al ochiului. Aplicați o nuanță mai deschisă, de arămiu sau de auriu, pe jumătatea interioară a pleoapei și întindeți-o spre exterior pentru a lumina ochiul. Puneți în evidență machiajul ochilor cu un ruj mat tot în nuanță stacojie.

Un alt tip de machiaj în trend, este cel care pune în evidență străluirea și aspectul proaspăt al unui ten sănătos, bine hidratat. Dacă aveți o astfel de piele, încă frumos bronzată și bătută de vânt în vara care s-a încheia, acesta este machiajul ideal. Folosiți un fon de ten care are grijă de piele. Astăzi există fonduri de ten cu beneficii multiple pentru piele: protecție solară, antioxidant, protecție împotriva poluării poluării, așa că aveți de unde alege. Aplicați un strat subțire dintr-un iluminator translucid cu nuanțe mătăsoase, care să dea pielii strălucirea specifică unei dimineți înrourate. Limitați-vă la un machiaj minimal, astfel încât pielea feței să iasă în evidență.

Un alt machiaj recomandat, inspirat din prezentările de modă pentru această toamnă, oferă un efect wow printr-un contrast. Combină un machiaj nud, aproape invizibil, cu un ruj în nuanță închisă, intensă, foarte pigmentă și lucioasă cu efect glossy. Pentru a completa acest look, dă sprâncenelor un aspect cât mai natural și mai puțin finisat. Nu este nevoie să le conturezi foarte exact.

Ultimul machiaj din lista noastră de astăzi este dedicat culorilor neon. Eyelinerul neon este cel mai ușor mod de a te asigura că ești în trend și îl poți găsi în toate culorile curcubeului. Cuvintele cheie aici sunt cat eye, wing și graphic eye makeup. Voi alegeți! Experimentați și exprimați-vă personalitatea fără teama de a greși.

Indiferent de tipul de machiaj care vă place, recomandăm întotdeauna ca, înainte de a ține cont de tendințe, să găsiți o modalitate de a personaliza aceste tendințe astfel încât să fie potrivite pentru voi. Pentru că, deși se poartă, nu înseamnă neapărat că ni se și potrivește.