Machiajul buzelor în această toamnă

Buzele femeii sunt cea mai directă formă de exprimare a personalității acesteia. Dacă ochii exprimă sufletul unei femei, cu siguranță buzele exprimă mintea și personalitatea acesteia. Modul în care o femeie își evidențiază buzele arată temperamentul, starea și intențiile tale. Nu este de mirare că fiecare femeie are preferințele ei de a se machia, în funcție de eveniment, stare și nu în ultimul rând de tendințe.

Căutând între trendurile momentului ceea ce se potrivește mai bine personalității tale, vei găsi cea mai bună modalitate de a-ți machia buzele, astfel încât să fii admirată și să te simți confortabil în pielea ta. Am identificat patru tendințe de machiaj al buzelor pentru acest sezon și fiecare dintre ele este o sursă de inspirație.

Dacă este să ne luăm după ceea ce am văzut la prezentările de modă, toamna aceasta mizăm pe roșu și pe puternic pigmentat. Rujul roșu, în diferite nuanțe și texturi, conferă un look mai proaspăt, mai sexy, mai elegant și mai modern, pe care toată lumea și-l dorește.

Roșu mat

Dacă gândindu-te la buze ai optat pentru o culoare clasică cum este roșu, nu este musai să-ți faci un machiaj convențional pe de-a-ntregul. Prima propunere de machiaj al buzelor în această toamnă este rujul mat. Ieși un pic din tipare și alege un roșu mat, pentru ca astfel să fii în trend și să ai în același timp un look extrem de modern și elegant.

Rujurile mate sunt în vogă, sunt extrem de purtate și de efect și le vom vedea peste tot toamna aceasta. Ca atare, nu ar trebui să lipsească nici din trusa ta de machiaj.

Nuanțe închise

Nuanțele închise de vișiniu poartă în ele un mister și o distincție anume. Orice se poate spune despre buzele în nuanțe închise, dar în mod sigur creează un look surprinzător și nu vor trece neobservate.

Cunoscute și ca roșu burgund, culoarea vinului, culoarea fructelor de pădure, nuanțele închise se potrivesc oricărui tip de piele creând un contrast frumos cu pielea deschisă la culoare și complimentând tenurile închise.

Ruj pătat

Pătat este noua metodă de aplicare preferată pentru rujuri în toamna aceasta. Conturul de buze dispare, iar rujul este aplicat într-un manieră lipsită de exactitate, ușor nedefinit pe centrul buzelor, inspirat parcă din machiajul asiatic. Culorile preferate pentru buzele pătate virează spre piersică, roz, portocaliu cu nuanțe aurii. Poți obține astfel un look neconservator, proaspăt și fantezist, pornind doar de la o pereche de buze pătate discret.

Buze lucioase

Aspectul lucios este în trend, știind acest lucru pentru că l-am văzut peste tot pe podiumurile de modă. Glossul discret în culori naturale este ușor de purtat și asigură un aspect fresh, hidratat, sănătos și luxuriant buzelor. Un astfel de aspect este potrivit inclusiv buzelor subțiri cărora le dă volum și pe care le pune în valoare.

Machiate astfel, buzele pot deveni cu ușurință elementul central al machiajului, punct de referință pentru întregul look și mijloc principal de expresie al feminității.